آسان هجرت (سنتر ویزا)

سایت تخصصی خدمات ویزا

کشور آذربایجان

کشور آذربایجان

کشور آذربایجان

کشور آذربایجان و اطلاعات کلی کشور آذربایجان و توضیحاتی در مورد پرچم کشور آذربایجان

پرچم:

پرچم کشور آذربایجان متشکل از سه نوار افقی مساوی از رنگهای آبی(فوقانی)،قرمز(میانی)،و سبز(تحتانی) است.علامت سفید رنگ هلال ماه و ستاره هشت پر در قسمت میانی قرار دار.رنگ آبی نشانه اصلیت ترک مردم آذربایجان است.رنگ سرخ پرچم به نشانه پیشرفت و حرکت به سوی دموکراسی و مدرنیته است.رنگ سبز علامت مدنیت و تاریخ اسلامی است.

Emblem_of_Azerbaijan

نماد ملی آذربایجان

اطلاعات کلی:

آذربایجان AZERBAIJAN

نام رسمی: جمهوری آذربایجان

نام های دیگر:

کد اطلاعاتی: AJ

موقعیت جغرافیایی: دامنه جنوبی کوه های قفقاز و ساحل غربی دریای خزر.

پایتخت: باکو

شهر های مهم: گنجه،سومقاییت،مینگه چویر،علی بایراملی

مساحت: ۸۶/۶۰۰ کلیومتر مربع

آب و هوا: نیمه خشک تا خشک

جمعیت: ۸/۴۷۴/۰۰۰ نفر در سال ۲۰۰۹

ملیت: آذربایجانی

زبان و خط: ترکی آذربایجانی(زبان رسمی) روسی،ارمنی،لزگی; خط: لاتین و سیریلی

دین: اسلام

پول رایج: منات جدید آذربایجان = ۱۰۰گوپک

روز ملی و تاریخ استقلال: ۲۸ مه (روز اعلام جمهوری در سال ۱۹۱۸) و ۳۰ اوت ; اعلام ۳۰/۸/۱۹۹۱ ; اجرا ۱۸/۱۰/۱۹۹۱ ،از شوروی

تاریخ عضویت در سازمان ملل: ۱۹۹۲

نوع حکومت: جمهوری فدال چند حزبی با یک مجلس قانون گذاری

60411_A

پول رایج آذربایجان

چغرافیای آدربایجان:

کشور آذربایجان در حوزه قفقاز(انتهای جنوب خاوری اروپا)،دامنه جنوبی کوه های قفقاز و ساحل غربی دریای خزر جای دارد.پس از جدایی کشور آذربایجان از اتحاد جماهیری شوروی،در منابع مختلف نسبت به موقعیت آن،تفاوتهایی وجود دارد،برخی از منابع این کشور را مانند گذشته جزوء اروپا محسوب می دارند و برخی دیگر آن را جزئی از آسیا می دانند.

کشور آذربایجان از شمال به جمهوری فدراتیو روسیه،از خاور به دریای خزر،از جنوب به ایران و از غرب به به ارمنستان و گرجستان محدود است و ناحیه برون بوم نخجوان که دارای حکومتی خودمختار است، با مساحتی برابر با ۵۵۰۰ کلیومتر مربع با میان ایران ارمنستان و ترکیه قرار دارد.

نیمه شمالی و غربی این کشور را کوه های بلند قفقاز در بر گرفته که بلندترین نقطه آن به نام کوه بازاردوزو، در رشته کوه های قفقاز شمالی (مرز آذربایجان و روسیه)، ۴۴۶۶ متر ارتفاع دارد.

دشت پهناور کورا (کر) و همچنین دشت مغان که از شمال غربی به جنوب شرقی ممتد است، بخش عمده نواحی مرکزی و خاوری را زیر پوشش قرار داده و رودخانه کورا که از گرجستان وارد خاک این کشور می شود، دشت مزبور را در می نورد و پس آمیختن با رود ارس که مرز جنوبی این کشور را با ایران را تشکیل می دهد، در نقطه ای از جلگه ساحلی که ارتفاع آن حدود ۲۸ متر پایین تر از سطح دریا است، به دریای خزر می ریزد.

نواحی کوهستانی این کشور از جنگل پوشیده شده و نفت، گاز، مس، آهن و الومینیوم از ذخایر طبیعی آن است و پنبه، غلات، توتون، و چای از فراورده های عمده کشاورزی آن به شمار می رود.

اقلیم کشور آذربایجان در دشتهای مرکزی و نواحی پست خاوری، خشک و نیمه گرمسیری، با زمستانهای نسبتا معتدل و تابستانهای گرم و گاه مرطوب و خشکسالی های متناوب همراه استو نواحی کوهستانی دارای زمستانهای پر برف و سرد و یخبندان است.به طور کلی آذربایجان در بیشتر ایام سال از آب و هوای خشک و مطبوعی برخوردار است.این کشور مانند همسایه اش ارمنستان از آفت مرگبار سموم گیاهی که بطور وسیع  در کشتزار های پنبه به کار می رود و خاک آن را به شدت آلوده می سازد رنج می برد.آلودگی آبهای سطحی و حتی زیر زمینی، خود نیز مسئله ساز خطرناکی است. تقریبا نیمی از ساکنان این سرزمین از امکانات فاضلاب و دفع آب های آلوده محرومند و فقط حدود یک چهارم آبهای جاری به مصارف بهداشتی و نوشیدن می رسد.

 image_1

نقشه آذربایجان

تاریخچه جمهوری آذربایجان:

این سرزمین از دوران عصر حجر قدیم مسکونی بوده و بیشتر ادوار تاریخی آن با ایران مشترک است. کلمه ی آذربایجان از نام آرتورپات والی ایرانی آذربایجان در دوران اسکندر مقدونی گرفته شده.

در ماخذ قدیمی یونانی از آن به عنوان آلبانیا یاد شده و تقریبا مطابق ناحیه یاران در دوره ی اسلامی بود.نواحی شمال رود کورا به شروان نیز موسوم بوده است.در ایام باستانی مسکن سکاها بود و بعدا جزئی از امپراتوری روم شد.در اوایل قرن سوم میلادی قسمت اعظم آن از اواخر قرن هفتم میلادی آغاز شده و مقارن ظهور سلجوقیان در قرون دهم و یازدهم میلادی، فرهنگ و زبان ترکی نیز وارد این سرزمین گردید.

از اوایل قرن بیستم و به دنبال توسعه ی صنایع نفت باکو، این شهر از اهمیت بیشتری برخوردار شد و و به یکی از قطب های صنعتی روسیه ی تزاری تبدیل گردید. حضور کارگران و متخصصین روسی و اوکراینی در این شهر سبب شد که باکو به یکی از مراکز انقلابی روسیه تبدیل گردد. حزب مساوات که از تجمع ملی گرایان آذربایجانی تشکیل شده بود، از نفوذ گسترده ای در میان مردم این کشور برخوردار بود. پس از وقوع انقلاب اکتبر در روسیه، حزب مساوات در ۲۸ ماه مه ۱۹۱۸، این کشور را مستقل اعلام نمود.دولت مستقل آذربایجان تا سال ۱۹۲۰ دوام آورد و در این سال بولشویکها آن را به تصرف درآورده و در آوریل همان سال جمهوری شوروی سوسیالیستی آذربایجانئ تشکیل گردید.

همزمان با اجرای سیاست گلاسئوست و پرستروئیکای گروباچف در شوروی، آذربایجان شاهد رشد گرایش های استقلال طلبانه بود.و موجب اعزام نیروهای وزارت کشور شوروی به باکو گردید.در جنایات سرکوب تظاهرات ژانویه ۱۹۹۰، صدها تن از اهالی باکو که ساختمان های حزب کمونیست و ارامنه را مورد حمله قرار داده بودند کشته شدند.در پی آن حالت فوق العاده در کشور اعلام و دبیر کل حزب کمونیست بر کنار گردیده و ایاز مطلب اف جانشین وی شد. با این که مطلب اف از کودتای ماه اوت ۱۹۹۱ مسکو حمایت کرده بود در ماه سپتامبر به ریاست جمهوری کشور رسید. آذربایجان که در ۲۳ سپتامبر ۱۹۹۰ حق حاکمیت ملی و در ۳۰ اوت ۱۹۹۱ استقلال خویش را اعلام نموده بود، در تاریخ هجدهم اکتبر ۱۹۹۱ طبق قانون مصوب شورای عالی به استقلال کامل دست یافت.

Azerbaijan, Baku, Martyrs' Lane (Alley of Martyrs), memorial and tombs of those killed by the soviet army during Black January on 20-01-1990 and later those killed in Nagorno-Karabakh war, 25th Martyrs' Day commemoration in 2015.

بنای یادبودی از شهیدان آذربایجان

hajimorad

مقبره حاجی مراد

وب سایت آسان هجرت کارگزار رسمی اخذ ویزای آذربایجان – بلیط هواپیما آذربایجان – هتل و تور آذربایجان می باشد شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا – – بلیط هواپیما آذربایجان – هتل و تور آذربایجان توسط ما از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

برای دریافت و اطلاعات ویزای آذربایجان می توانید از لینک زیر استفاده نمایید.

ویزای آذربایجان

 

کشور آذربایجان